Hugh Hefner met 10 Playmates in Guitar Hero 5-spotje

Ze spelen gitaar hoor, of, vooral, ze doen alsof. En ze houden hun kleren aan hoor. Dit als waarschuwing vooraf, haha. Hier de nieuwe Guitar Hero 5-spot, wederom gemaakt door reclamebureau Crispin Porter + Bogusky in de VS. Liefst 10 Playmates zijn opgetrommeld als ‘luchtgitaristen’ voor Hefner en de gitaarshow in de Playboy Mansion. “What? I like variety,” zegt veelvraat Hef (83) aan het eind van het weinig opzienbarende, maar wel vrolijke geheel. De lekkere track is Bob Seger’s “Old Time Rock and Roll.” En alweer een spotje in de Risky Business-serie. Eerder waren o.a. te zien ‘de’ Heidi Klum, bekende athleten (A-Rod, Phelps, Bryant, Tony Hawk) en de guys van Metallica. Via AdFreak.

Lees ook:Na sexy Heidi Klum Michael Phelps en Kobe Bryant Guitar Hero
Lees ook:Elvis Presley leeft en doodt vreselijke muziek in MTV-spot
Lees ook:De Mexicaanse rock and roll gebracht in spotje Doritos
Lees ook:Saai onderwerp leeft op in kunstig gemaakt spotje van Curry’s PC World
Lees ook:De mooie meiden, de Ark van Noach en kracht van Axe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.