Tennissende goudvissen in Schiphol-hotel van D-reizen

Geestig dit, eerder gemist vanwege vakantie, maar nu op tv. Toch maar even getoond. D-reizen heeft op Schiphol het ”allereerste Goudvissenhotel ter wereld” geopend, meldt hun reclamebureau Doom & Dickson. ”Het hotel is voorzien van alle gemakken zoals een tennisbaan, een pizzeria, een prachtig zandstrand, een zwembad met glijbaan etc. etc.” Wat dit moet met D-reizen is lastiger uit te leggen. Komt-ie: klanten die een last minute boeken tijdens de ‘Vissen naar Voordeel’-campagne en die hals over kop naar de bestemming vertrekken, kunnen hun goudvis inchecken bij het Goudvissenhotel. Bovendien kunnen de eigenaren hun vis via een webcam (te bekijken op www.vissennaarvoordeel.nl)  in de gaten houden tijdens de vakantie. Bijgaande video bewijst, haha, dat de goudvissen daadwerkelijk gebruik maken van alle faciliteiten als er even geen mensen in de buurt zijn.

Lees ook:D-reizen zet de Vakantie-stresstest in als reclamegame
Lees ook:Uitgezwaaid staat netjes via Facebook zegt Schiphol
Lees ook:‘We zijn eruit, tijd voor vakantie,’ zegt D-reizen. Waarheen?
Lees ook:De een z’n… D-Reizen adverteert om Oad-gedupeerden te helpen
Lees ook:D-reizen geeft gratis vakantie of €350 shoptegoed weg (maar daar moet je dan wel een hoedje voor opzetten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.