Roger Federer en Tiger Woods in reclame voor schoenen (lijkt het)

Here to confidence.” Wat? Roger Federer, Tiger Woods en Derk Jeter (honkballer New York Yankees) in een grappige commercial voor schoenen, opgenomen in New York… Met als achtergrondmuziek dat nog steeds lekkere nummer Stayin’ Alive van de BeeGees. Schoenen, raar. Vindt ook het Amerikaanse blog AdGabber. Vertrouwen heb je blijkbaar pas (ook?) als je geschoren hebt met de mesjes van de sponsor van de drie heren, Gillette, dat dagelijks 500 Fusion-scheerapparaatjes weggeeft om dat te bewijzen (zoals we weten worden ze vervolgens rijk van de mesjes). Volgt u? (PS Dit spotje is voor de Amerikaanse markt, vandaar dat Thierry Henry is vervangen door de in de VS wel heel bekende Derk Jeter).


Find more videos like this on AdGabber

Lees ook:Scheren met nieuwe ‘flexball technologie’ in reclame Gillette
Lees ook:IJsbaan wordt mooi glad gemaakt met scheermes van Gillette
Lees ook:Scheervakantie voor vrouwen in retro-reclame van Schick
Lees ook:Wat zegt de Ford Fusion-eigenaar tegen vriendin in ‘Ice’-commercial?
Lees ook:Wat de wereld won dankzij zweet: deo-hommage van Gillette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.