De eerste ‘Google phone’ of ‘GPhone’ – Android’s reclamefilmpje

De concurrentie onder smartphones wordt weer feller, nu T-Mobile gisteren in de VS de eerste telefoon heeft getoond die gebruik maakt van het besturingssysteem van internetbedrijf Google, genaamd Android. Meldt o.m. Nu.nl. Bijgaand het reclamefilmpje voor de GPhone, met knipoog naar Apple; zelf noemen ze 'm de G1 (specs hier). De GPhone, met touchscreen, gemaakt door HTC, kent een volledig uitschuifbaar QWERTY toetsenbord, is open source en gebaseerd op Linux (DEMO HIER). Klinkt erg goed. Volgende maand te koop in de VS, waar-ie goedkoper is (!) dan de iPhone, en net voor de kerst in Engeland. Dan pas Nederland en andere Eurolanden, in het 1ste kwartaal van volgend jaar. Meer info op site Feebs.

Lees ook:Tekstlol: LG speelt met Ally smartphone in op Iron Man 2
Lees ook:Stella Fietsen zegt ‘Bedankt!’ in advertentie over reclame en verkoopsucces e-bikes
Lees ook:Motorola niet dood, bereidt aanval voor op iPhone (met The Droid)
Lees ook:Europese reclamebestedingen herstellen (maar wel -3.8%)
Lees ook:Tien winnaars 2e kwartaal Ster Gouden Loeki met Centraal Beheer, Fiat en Interpolis in top-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.