Ondeugend, maar geestig: fles hobbelt mee in spotje Guinness

Share one with a friend. Or two. Ondeugend, maar erg geestig. Geen idee helaas wie reclamebureau deze zoveelste goeie commercial voor Guinness bier heeft gemaakt; of hoe oud-ie is. Zelfs het land van  herkomst is onduidelijk (er wordt te hard in gewerkt om te praten (:-). Goed ook dat de klant de commercial heeft goedgekeurd; aangenomen, zoals altijd met YouTubefilmpjes, dat-ie ook echt van Guinness is en geen parodie…

Lees ook:Harde scheet leidt tot Engelse domino-ellende – in Pot Noodle spot
Lees ook:Op naar ‘t café, 17.59 uur is Guinness-tijd zegt prachtcommercial
Lees ook:Guinness-bier schiet mannetjes rond in Music Machine-commercial
Lees ook:Zoenende voetballers in rugbypromotie Guinness-bier
Lees ook:Kanye West werkt mee aan spectaculair ‘Made of Black’-spotje Guinness

3 reacties op “Ondeugend, maar geestig: fles hobbelt mee in spotje Guinness

 1. Leo

  Qua gevoel komt het toch wel dicht bij dat Amstel/vriendenbeeld, alleen is men daar vermoedelijk niet bereid om dit soort uitingen te benutten. IK vind het een beetje ranzig, drie mannen die van hetzelfde flesje gebruik maken……bah…..je hebt zo een bacteriele infectie opgelopen……

    /   Beantwoorden  / 
 2. Redactie, Michael

  Ach, misschien gebruiken ze wel beschermende middelen bij het, uh, drinken…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Redactie, Michael

  Niet van Guinness, dus, ik had al mijn twijfels. Diageo, moederconcern van het merk, liet weten op de Engelse site BrandRepublic: ”Guinness is in no way associated with this video, and approached YouTube to have it removed. We are proud of our brands, and our commitment to responsible marketing, and this is not how we want our brand portrayed.”
  Niet van Guinness, maar wel leuk. Gelukkig staat-ie nog op YouTube.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.