Klachtenregen over vaginacommercial Kotex met ‘beaver’ in hoofdrol

For the ultimate care down there. Een prachtig relletje in Down Under, over down under, rond een spotje voor maandverbandmerk U van Kotex. Met in de hoofdrol een aantrekkelijke jonge dame en … haar bever. Bever? Ja, beaver is in het Engels een van de vele namen voor vagina. Op MF's Viral Friday lees ik dat uit onderzoek van Kotex blijkt dat de doelgroep liefst 181
alternatieve namen wist te noemen voor vagina. Bijna iedere vrouw gaf toe ook
haar eigen  down under van een koosnaampje te voorzien. De term "beaver" stond
in het onderzoek op nummer 11 als meest genoemde term. In Australië is het (helaas onbekende) reclamebureau schrander met dit gevoelige onderwerp omgesprongen om een tv-ban te vermijden. Er waren veel klachten over. Vanwege de M (Mature) rating mag het filmpje daar pas na half 9 worden uitgezonden. De voiceover zegt: “You’ve only got one. So for the ultimate care down there, make it U.” Via AdFreak en MF's VF.

 

Lees ook:Kutreclame! Veel klachten over Kotex-meisje en haar bever (in Australië)
Lees ook:Zo, hé, Lactacyd benoemt vagina in nieuwste kutreclame
Lees ook:Eigen medewerkers Bever in reclamecampagne, leuk
Lees ook:Adverteerders uit ‘vagina’-nummer nieuwe Linda Meiden
Lees ook:Help de natuur in de buurt via het Buitenfonds vraagt advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.