Moszkowicz verrassend in reclamecampagne voor Hästens-bedden

Niet tevreden? Geld terug. Een overbekend zinnetje in de reclame. Maar, hey, wie zien daar? Op die reclameposter van Hästens, en onlangs ook op tv met een aardige commercial (zie hier). Bram Moszkowicz himself, die wat extra centjes beurt en/of een gratis bed krijgt als verdienste, bij de beddenmaker die claimt het beste bed van de wereld te maken (''Heeft nu ook de beste garantie van de wereld'',  vervolgt de advertentietekst). En heeft nu ook de beste advocaat van de wereld. Uh, nou, de bekendste advocaat van Nederland hebben ze gestrikt. De garantie op dat Hästensbed van 4500 euro moet wel héél goed zijn als zelfs Moszkowicz er geen gat in kan schieten (of mogen we reclame niet altijd geloven?).

Ja, hoor, het is 'm! Zie maar…. (beeld uit de commercial, die Bram ook bij Le Garage brengt. En zijn oude Fiat 500. Dat moet een geintje zijn, want volgens Centraal Beheer rijdt hij toch in een Jaguar (of die Aston Martin die daar staat aan de gracht).

 

 

Lees ook:Kelder lang niet irritant genoeg in Asperion-spotje
Lees ook:Bram Moszkowicz in nieuwe ‘Robijn doet de was bij…’-spot
Lees ook:Bram Moszkowicz’s misère: LOI haakt slim in met leuke spot
Lees ook:Het hele spotje: Bram Moszkowicz doet de was met Robijn
Lees ook:De jonge Moszkowicz maakt reclame op voorpagina

3 reacties op “Moszkowicz verrassend in reclamecampagne voor Hästens-bedden

 1. Fuchs

  Groen en geel erger ik me aan de radiospot voor KiKa, met vier kinderen die elkaar in een soort turbotaal aftroeven. Waarom KiKa voor deze beroerde tekst kiest is mij een raadsel.

  Naam commercial: Bedankt!
  Tekstschrijver : Jos Krutzmann
  Opnamestudio: SkyRadio – Dennis Kuzee
  Adverteerder : Stichting KiKa

    /   Beantwoorden  / 
 2. Redactie, Michael

  @Fuchs: Opmerkelijk dat je de namen van de betrokkenen hebt weten op te diepen, Reclamewereld.blog als schandpaal (:-)? Ik heb ‘m nog niet gehoord, ben wel nieuwsgierig geworden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Lindy F. Tretsom

  Even mijn reactie op de Moszkowicz/Hastens reclame. Ik ben al een tijd opzoek naar een nieuw bed en mijn oog was al eens gevallen op een Hastens boxspring echter het was een behoorlijke investering! Hastens schoot bij mij dus precies in de roos door deze garantie te geven! Mijn twijvel is weggenomen en ik heb het bed besteld. Inmiddels slaap ik er al op! Eigenlijk heb ik d egarantie helemaal niet nodig blijkt dus nu! Tjeeeeee heb ik daar zo lang over gedaan? Wat een genot zeg! Ik snap nu helemaal waarom Hastens wat kost en ben inmiddels al lang vergeten dat ik bijna 11.000,00 heb geinvesteerd in mijn nachtrust! Wat dat is het……..R U S T ! Ik kan alleen maar metveel lof over deze commercial spreken en ben echt blij. Groet, Lindy

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.