Bob Dylan maakt een omweg in spotje voor Cadillac en XM Radio

Veel kritiek van YouTubers op zijn ‘'uitverkoop aan de commercie'', maar ook: ‘'we love him.‘' Desondanks. Na eerdere uitstapjes voor de iPod en, een stuk controversiëler, lingerieketen Victoria‘s Secret, verschijnt Bob Dylan nu in een tv-commercial voor het oer Amerikaanse automerk Cadillac en XM Radio, die nauw samenwerken. En hij rijdt in een 2008 Escalade SUV in de Antelope Valley-woestijn, uiteraard naar XM Radio, waarop hij een eigen programma heeft. Detour (omweg) heet het filmpje, waarin Dylan wel is te zien, maar slechts één (slecht te verstane) regel zegt: "What's life without taking a detour?" (meldt Duncan's TV.) Via Adfoblog een lange versie (2 min.), waarin Dylan overdreven veel reclame maakt voor de Cadillac, dus geef mij die korte maar.

Lees ook:Kate Walsh uit Grey’s Anatomy heeft prima tekst in Cadillac-spotje
Lees ook:De reclametrailer voor ‘I’m not there’, film over leven Bob Dylan
Lees ook:The Simpsons – lange leader voor nieuwe HD-tv-serie in de VS
Lees ook:Bob Dylan zegt iets in nieuw spotje over taal van IBM
Lees ook:Gelanceerd als raketten: pretentieus spotje met nieuwe Cadillacs

0 reacties op “Bob Dylan maakt een omweg in spotje voor Cadillac en XM Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.