Hippo’s in bed gelegd in commercial voor fruitdrankje Original Juice

Laten we er op deze zondag maar eens een dieren-in-de-reclamedag van maken. Wel van rare reclame. Neem nou deze commercial, met twee hippo’s (Horace en Henrietta) die in bed liggen t.b.v. een commercial voor… vruchtensap, van Original Juice Company. Een interessant feit: hippo‘s kunnen hun adem vijf minuten inhouden (onder water, niet onder een deken). En nog zo‘n feit (gaap) is dat het aangeprezen fruitdrankje geen suiker en geen conserveringsmiddelen bevat. It's the original fruit juiced. There's nothing weird going on here. Meer dierenfeiten op de Australische site van Original Juice (pinguins kunnen bijna 2 meter hoog springen!). Via Duncan's TV. (En donderdag j.l. hadden we al een pitbull in een voetbalspotje)

Lees ook:‘Onderweg-siroop’-spotje GO van Karvan Cévitam
Lees ook:Reclamewaakhond duwt Fruit2day van Britse markt
Lees ook:Lekker voor luie mensen: de vruchtensap van Pulco
Lees ook:Hoe een Nike golfbal in viral een potje majo doorklieft
Lees ook:Geheime recept Coca-Cola ‘onthuld’ in Argentijns spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.