Fake advertentie? OB-tampon absorbeert een heel zwembad

Very, very absorbant. Staat er boven deze bijzonder sterke adverten- tie van O.B. Maar is-ie wel echt? Adrant, het Amerikaanse blog dat de advertentie zelf opdiepte, zegt voorzichtig: ''Maybe a bit gross but bril- liant none the less. That is, of course, if it is, in fact, a real ad.'' Iemand reageerde door te zeggen dat het idee helemaal niet nieuw was, een ander stelde dat-ie wel fake moest zijn, want absorbant schrijf je met een e aan het eind. En ikzelf geloof er ook niet in, want het gemelde emailadres van tamponfabrikant O.B., www.ob.com, geeft niet thuis. En dit adres wel. Jammer.

Lees ook:Nieuw (en ideaal): mooi bruin worden achter je computerscherm …
Lees ook:Pakistan lacht: Wiki lekt, maandverband Butterfly niet
Lees ook:Bah, wat een vieze ringtone, genant, fake spotje zeker…
Lees ook:Vuilnisbakball spelen in grappig getruukt internetfilmpje Nike
Lees ook:Fake of echt: giga bierfles Carlsberg om tribune in te wijden

5 reacties op “Fake advertentie? OB-tampon absorbeert een heel zwembad

 1. Stefan Verhaar

  Het is ‘gewoon’ studentenwerk uit Nederland. Maar in het werk van de studenten Stella en Kris stond nog geen heading. Kijk op stellakris.com.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Stefan Verhaar

  Het is ‘gewoon’ studentenwerk uit Nederland. Maar in het werk van de studenten Stella en Kris stond nog geen heading. Kijk op stellakris.com.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Redactie, Michael

  Dank, excellant (:-), maar ze moeten dus nog wel leren spellen… Op die Amerikaanse site werd ook al over studentenwerk gesproken, dat eerder op Ads of the World te zien zou zijn geweest. Enig idee van wanneer dat Nederlandse beeld eigenlijk is?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Redactie, Michael

  Dank, excellant (:-), maar ze moeten dus nog wel leren spellen… Op die Amerikaanse site werd ook al over studentenwerk gesproken, dat eerder op Ads of the World te zien zou zijn geweest. Enig idee van wanneer dat Nederlandse beeld eigenlijk is?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Stefan Verhaar

  Goedemorgen Michael,

  Ik heb het gezien als één van de inzendingen bij de Slash ‘n Burn Awards van dit jaar. Dus echt oud kan het niet zijn.
  Maar of het echt een Nederlands beeld is. Het lijkt meer zoiets van “we hebben een vette foto bij Getty gezien – welke adverteerder past daarbij?”, maar goed da’s mijn humble opinion. En het doet niets af aan het feit dat het er super goed uit ziet.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.