Dirk in dagbladinhaker: ‘natte’ koninginnedag verwacht dankzij rosé

Maandag 30 april, Koninginne- dag. De eerste klap is een daalder waard. Dat moet Dirk gedacht hebben met zijn rosé-aanbod in de wat vroege inhaakadvertentie in de dagbladen vandaag: ‘'Wij voorspellen een natte koninginne- dag''. Of spelen ze met deze vroege inhaker tegelijkertijd in op het te verwachten erg warme weer de komende dagen – wie lust er dan geen heerlijk koud glad rosé. ‘'Dirk heeft inmiddels 21 soorten over- heerlijke rosé uit de hele wereld.'' En goedkoop zijn ze ook. Dirk kennende. Helaas: maximaal twee dozen per klant. En gelukkig geen oranje rosé in de aanbieding, je moet er toch niet aan denken! (PS het wachten is nu natuurlijk op de eerste inhaker van een bierbrouwer. Of zouden ze even stilzitten, nu ze geschoren worden door de Europese Gemeenschap, wegens vermeende kartelvorming…)

Lees ook:IJs in de reclame met dank aan Dirk en aan Dirk
Lees ook:Lieve Máxima-advertentie en Feesttompoucen inhaker Dirk op verjaardag
Lees ook:Dirk maakt reclame met Vooruitblik 2012 (en Amstel lacht mee)
Lees ook:Bij Dirk regeert de klant als inhaker op Premiersdebat RTL
Lees ook:Dirk Pampert Oranje tegen Duitsland vanavond (EK-inhaker)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.