Coca-Cola animatiecommercial ‘pure kunst’ genoemd

''Pure kunst'' noemt Edo van Dijk van Eden Design & Communication een nieuwe geanimeerde commercial van Coca-Cola. ''Je moet het zien om te geloven wat er allemaal mogelijk is op het gebied van motion design''', schrijft gastblogger Van Dijk op Molblog.

Edo van Dijk vertelt dat de commercial van Coca-Cola is gemaakt door Psyop, een motion design bureau in New York dat creativiteit en autonomie hoog in 't vaandel heeft en het tegelijkertijd voor elkaar krijgt om uitzonderlijke commercials te maken voor grote multinationals zoals Coca-Cola en Ford.

Hij noemt hun werk, zoals deze commercial, soms ''pure kunst.'' Het bureau in New York is opgericht in 2000 door vijf creatieven. Van Dijk: ''Psyop integreert design, animatie en live-action op natuurlijke wijze tot opmerkelijke filmpjes die je echt gezien moet hebben om te geloven wat er in het motion design medium allemaal mogelijk is.''

Psyop's motto is "Persuade, Change & Influence". Op originele wijze maken ze duidelijk (zie het verhaal op hun site, www.psyop.tv/main.php, als je geinteresseerd bent) wat hun visie is op hun bijdrage aan de wereld. Schrijft Van Dijk op op Molblog. het blog van het vakblad Tijdschrift voor Marketing.

Kari-Ann Fygi reageert op Molblog: "Was alle reclame maar zo prachtig… Dan was er geen discussie over of mensen nu wel of niet tv-commercials zien.'' De indrukwekken Coca-Cola commercials is te zien op: http://www.newstoday.com/cinema/cinema.php?id=50

Lees ook:Hondje in vorm in leuke reclame-animatie Coca-Cola
Lees ook:Nike en Coca-Cola pakken tijdens WK ook uit met sculpturen
Lees ook:Coca-Cola verrast slurpers in bios met prachtstunt
Lees ook:‘Shake up Christmas’ met muziek Train in Coca-Cola-spot
Lees ook:Coca-Cola life groen van start met Kiss Me-spotje

2 reacties op “Coca-Cola animatiecommercial ‘pure kunst’ genoemd

  1. www.purekunst.com

    Pure kunst zien is geloven, laat je creativiteit zien in je visie, kunst, design en systemen. Leer je gevoel volgen. Dan is alles mogelijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.