Gregory Sedoc sneller in buitenreclame voor atletiek dan op de baan

Net zo snel als Gregory Sedoc?‘ Alle ogen waren natuurlijk gericht op Churandi Martina, als bekendste (oranje) mannelijke EK-atleet. Maar op een buitenreclame in Amsterdam gisteren kiekte niet hem, maar hordeloper Gregory Sedoc (34). Hij maakte zo Je kan het-reclame voor zijn sport in de hoofdstad, atletiek (KLIK erop om te vergroten). Afzender: Amsterdam2016. Maar helaas, zo snel was-ie niet op het EK. ”Met een flinke domper heeft hordeloper Gregory Sedoc zijn loopbaan in de atletiek beëindigd. De geboren Amsterdammer had voor eigen publiek nog eens willen schitteren en wellicht de olympische limiet kunnen lopen. Maar door een rugblessure werd zijn laatste optreden eenlijdensweg,” schrijft De Telegraaf vandaag. Gregory Sedoc liep toch, knap was dat, maar had veel pijn, en eindigde als vierde in zijn serie in 13,92. En dat was niet voldoende voor een plek in de halve finales. Sterkte Gregory.

Lees ook:Beetje blote mannen in prostaatkanker campagne Blue R.
Lees ook:Ryan Babel contra hordenloper Gregory Sedoc in filmpje Nike
Lees ook:Dafne Schippers maakt grooooot reclame voor Nike en EK atletiek
Lees ook:Dafne Schippers ook trekker Nike Running Clubhouse Amsterdam-reclame
Lees ook:Zlatan met Lambo in snel Be Mercurial-spotje Nike Football

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.