Buiten begint bij Bever ook in de reclame buiten

Nee, geen poging tot Leonardo diCaprio in The Revenant in deze buitenreclame, lees tramhok-uiting van Bever. Dat claimt de keten met het ‘grootste winkel voor outdoor & travel van Nederland’ te zijn. Daarvoor pikten we deze, haha, outdoor reclame, er dus niet uit (KLIK erop om te vergroten). Maar gewoon vanwege de aardige, pakkende tekst. ‘Niemand is een binnenmens‘, zegt de uit 40 winkels bestaande winkelketen bovenaan inde buitenreclame-uiting. En onderaan volgt de feitelijke slogan: ‘Buiten begint bij Bever’.

Lees ook:Eigen medewerkers Bever in reclamecampagne, leuk
Lees ook:Help de natuur in de buurt via het Buitenfonds vraagt advertentie
Lees ook:Dank je wel-advertentie van Action voor Beste Winkelketen-prijzen van consument
Lees ook:Record inzendingen uit 85 landen voor reclamefestival Cannes
Lees ook:Klachtenregen over vaginacommercial Kotex met ‘beaver’ in hoofdrol

2 reacties op “Buiten begint bij Bever ook in de reclame buiten

 1. M Jonker

  Iedereen een buitenmens?? Ik wou dat ik buiten kon zijn met dat mooie weer!! Ik heb continu last van de buurtkinderen die het vertikken om het voetbalveldje de voetballen en daarom hun ballen loeihard in mijn tuin trappen Ik ben niet van plan om bewusteloos in de tuin te verblijven omdat een buurtkind een voetbal in mijn nek trapt. Kunnen jullie geen hele sterke “lijm-”lak ontwerpen, waardoor de ballen aan de schutting blijven plakken?? Ben ik van het gesodemieter af.
  Doe ook ff iets aan dit reactie veld: Het is te langzaam voor mijn typ-snelheid waardoor er woorden niet goed in het veld komen te staan (omdat daar de typ-snelheid wel eens letters niet in het woord komen te staan, die wel getypt worden) Ik wil niet steeds het reactie veld controleren of mijn tekst wel klopt

    /   Beantwoorden  / 
  1. Niels

   Joh, ga dan lekker verhuizen. En neem een typcursus. Mopperkont.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.