Hamburgers te koop bij… New York Pizza meldt buitenreclame

Sloegen we hier met de smartphone een primeurtje aan de haak? Of oud nieuws… New York Pizzathe Original meldt op een buitenreclame uiting, in dit geval abri genaamd, dat er voor net geen €8 hamburgers te koop zijn (KLIK op uiting om te vergroten). Burger Kitchen is de naam. Inclusief gratis wedges. Honderd procent beef, zeggen de kleinere lettertjes onderaan en: no articificial ingredients. ”Grilled juicy burger with crispy lettuce, cocktail sauce, cheddar cheese, caramelized red onion and free wedges,” meldt de NYP-site. Je sauskun je zelf uitkiezen. Te bestellen op de site, dus niet in de winkel?

Lees ook:De penis-spot en de blowjob-advertentie van ‘Burger King’
Lees ook:Snoop Dogg helpt hotdog verkopen in trainingsvideo Burger King
Lees ook:Spanje wil af van XXL-campagne Burger King
Lees ook:Absurdistische fast food commercial voor Sonic komt uit VS
Lees ook:Firefox beschermt je als een condoom (kan allemaal in de reclame)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.