Ik wil van mijn auto af-reclame op eenzame hoogte

Ik wil van mijn auto af-reclame op grote hoogte, nabij Schiphol. De foto nam ik toen ik in de file stond en helemaal niet van mijn auto af wilde. Genoeg vliegtuigen, maar geen bus of tram te zien, en een voetpad ho maar . Bij die IWVMAA-organisatie kopen ‘erkende autodealers’ jouw auto met de site, die bij Thuiswinkel.org is aangesloten. ”Veilig, vlot en vertrouwd jeauto verkocht, 100% gratis.” En op de site van Ik wil van mijn auto af staat ook nog eens: ‘Verkoop je auto in 1 dag’ en ‘Ontvang zonder enige verplichting een bod. Gratis!’ En nog meer. Voor de volledigheid hier wat reacties op IWVMAA op de site Opiness.

Lees ook:Gratis herentrouwring nog even in de reclame
Lees ook:Auto delen in de reclame bij Natuur & Milieu
Lees ook:Burgernet maakt reclame voor zichzelf op metro billboard
Lees ook:‘Tot wel 40% voordeliger’ claimt reclame van Speurders Veilingen
Lees ook:Veilig betalen met PayPal (maar adverteren moeten ze leren)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.