Hééééééééééééé is dat bij die tramhalte op het Leidseplein?

Naar die tramhalte op het Leidseplein moet ik eigenlijk iedere maand een paar keer toe, want is ‘de’ plek voor opvallende buitenreclame. Ook nu weer, voor die Héééééééééééé-campagne van KPN. Waarvoor ook alweer? Oja, voor onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand. Normaal besteed ik niet opnieuw aandacht aan een campagne die is al heb laten zien op Reclamewereld, want wel  vééééééééééél aandacht dan. Maar toen ik de tweet zag van @JOR_ID over die ‘Zeer toffe abri-poster‘ dacht ik: eens, moeten mééééééééééér mensen zien. Komt-ie dus (nee, niet van mij, die foto, klik erop om wat te vergroten, zo mooi maak ik ze niet met mijn aifoontje).

Lees ook:Michael van Os neemt na 10 jaar bloggen afscheid van Reclamewereld
Lees ook:Volgens ex-miljonair Hans kun je belminuten/MB’s bij Telfort 3 maanden meenemen meldt spotje
Lees ook:Beetje blote mannen in prostaatkanker campagne Blue R.
Lees ook:Nederlandse primeur: gratis wifi hotspots op abri’s van CBS
Lees ook:Huidvriendelijke abri van zonnecrême Garnier in India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.