Sex sells, maar zelfs Rivella? (zet gebodypainte vrouwen in)

Rivella is en blijft een raar drankje. Hoeveel jaar zijn ze dat zuivelvocht al moedig aan het pluggen, met rare reclame. Nu weer bij de al ‘de’ tramhalte van Nederland, aan het Amsterdamse Leidseplein. Met bloot, misschien verkoopt dat dat merk eindelijk eens. Die tramhalte, die om de zoveel tijd van gedaante verandert met dank aan weer een andere inventieve adverteerder, was donderdag omgetoverd tot een gouden terras, inclusief gouden serveersters. Deze acti e was de symbolische aftrap van de zomerse campagne ‘Word Gespot’ van Rivella meldt vaksite Adformatie. Reizigers werden verleid en daarna verfrist met een ijskoude Rivella, geserveerd door goud gebodypainte vrouwen. In heel NL worden deze zomer gratis flessen Rivella uitgedeeld. Op deze locaties spotten speciale undercover fotografen Rivella-drinkers die kans maken op prijzen. De komende zomermaanden worden een kwart miljoen halve liter flessen Rivella uitgedeeld in plaatsen door heel Nederland. Op www.rivella.nl kunnen mensen checken of zij gefotografeerd zijn met de Rivella-fles in de hand. Gespotte Rivella-drinkers maken kans op één van de 8 elektrische Ebretti-scooters.

Lees ook:KPN, Bavaria-racing en Rivella zijn augustus-nominaties Loeki
Lees ook:Doutzen Kroes in reclame voor Wadden en Rivella
Lees ook:Chantal Janzen boert heel naturel in spotje Rivella
Lees ook:Doutzen Kroes met duif Ralph en Jan Taminiau jurk aan in nieuw spotje van Rivella
Lees ook:Gouden Loeki: kiezen uit 10 spotjes voor augustus-nominaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.