Google’s ‘webphone’ Nexus One – de officiële reclamefilm

Web meets phone.” Google’s zo gehypte ‘webphone’ Nexus One is voorlopig nog niet te koop in Nederland. Vodafone neemt de sales later dit jaar voor haar rekening nemen volgens de berichten. Het toestel wordt in deze officiële promo voorgesteld aan het (Amerikaanse) publiek. Het reclamefilmpje geeft in 2 minuten een goeie indruk van het op Android 2.1 draaiende webphone, een lekker kort woordje en toch nog niet geclaimd (HIER meer info op de Google-site). De Nexus One moet ergens in de komende maand al in het Verenigd Koninkrijk verschijnen, waarna Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland zullen volgen. Vodafone zal de Nexus One in Nederland in ieder geval alleen via internet verkopen; de telefoon komt niet in de fysieke winkels te liggen, meldt Tweakers Net, dat ook meer informatie over de Nexus One geeft.

Lees ook:Haha, Footbull: voetballers dollen met stieren in filmpje Sony
Lees ook:Voetballer Eric Cantona en de nieuwe Renault Laguna: trailer (!) voor spotje
Lees ook:Van Google’s Nexus S-phonespot kan je niet goed worden
Lees ook:IAB Europe: Nederland vierde Europese markt voor onlinereclame
Lees ook:Op vrouwen gerichte hunks-campagne van Bloemenbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.