ABN Amro’s zet 7,5 meter hoge parkeermeter langs snelweg

Onderdeel van een campagne in veel medium- typen voor het ‘'Persoonlijk Financieel Plan'' van ABN Amro is een z.g. ‘spectacular' op een 44-meter hoge reclamemast bij Amsterdam van buitenreclame-exploitant JCDecaux. De parkeer- meter daarop is 7,5 meter hoog, dubbelzijdig uitgevoerd en geheel drie dimensionaal. Het tijdvak is verlicht en geeft met retro reflecterende wijzers 60 minuten aan. ‘'De tijd die het de bank ongeveer kost om een PFP voor haar Preferred Banking klanten op te stellen.'' De megaparkeer- meter trekt extra veel bekijks van de 450.000 mensen die dagelijk de splitsing A2/A10 passeren, zegt JCDecaux.

Lees ook:Windmolen op reclamemast promoot milieubeleggen bij ABN Amro
Lees ook:Rabobank blijft zichzelf maar doet het wel anders in advertentie
Lees ook:ABN Amro lonkt naar oude klanten van bank per advertentie
Lees ook:5-op-een-rij prijs reclame klantvriendelijke ASN Bank
Lees ook:Dagbladadvertentie ABN Amro moet klanten geruststellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.