Fanta lanceert mobiel 3D tennissen via bluetooth (alleen voor Nokia-toestellen)

Coca-Cola-dochter Fanta lanceert eind januari een zeer innovatieve campagne voor mobieltjes in Europe, meldt Adverblog. Helaas, vreemd genoeg, alleen voor modernere Nokia’s. Niet alleen wallpapers en ringtones zijn dan HIER te halen, maar ook originele games, aldus het blog, dat meer bijzonderheden geeft. De meest opmerkelijke game is wel virtueel tennis, 3D ook nog, dat je met twee mobieltjes via bluetooth kunt spelen. Je mobieltje is je tennisracket; wat je met de virtuele tennisbal doet bepaal je met de stand van je mobiele telefoon. Volgt een filmpje om dat tennissen te demonstreren.

Lees ook:AH begint met reclame op gsm’s van klanten
Lees ook:Reclame-aanbiedingen via bluetooth op Heathrow
Lees ook:Nokia and Noisettes presenteren ‘Saturday Night’-video
Lees ook:Tennissen in 2083, knap gepresenteerd door 75- jarige LaCoste
Lees ook:Reclame via bluetooth volgens Opta mogelijk spam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.