Rooftop Racer-game met flesje op ‘t dak opvolger Coke Zero-game

Staat er eerst een flesje Guinness sexy te wiebelen, gaan we nu aan de Coke Zero. Niet op een lichaam, maar, weer eens wat anders, op een racewagen. Coca-Cola heeft een opvolger klaar voor The Coke Zero game, meldt De Standaard Online. Waar het vorige spel rond voetbal draaide, staat nu racen centraal. Bedoeling van ROOFTOP RACER (KLIK HIER VOOR GAME) is een colaflesje in evenwicht te hou- den op het dak van een rijdende auto. Het spel is ontworpen door het Amerikaanse reclamebureau Crispin Porter + Bugosky, dat eerder al Subservient chicken en Simpsonize me maakte voor Burger King.

Lees ook:Grote sterke zwarte man in erg rare Minecraft-game spot
Lees ook:Woestijnwedstrijd tussen teams georganiseerd door Coke
Lees ook:Feel The Game in levensecht Fifa 15 tv-game spotje
Lees ook:‘Onderdanige kip’ BK beste interactieve spot decennium
Lees ook:Nieuw album ‘Evenwicht’ van Marco Borsato gelanceerd met fraaie reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.