Online autokennis-quiz Wheel & Deal gelanceerd door ING Car lease

Een aardige online autokennisquiz, dat lanceerde ING Car Lease, dat zegt met ruim 80.000 leaseauto's één van de grootste autolease- maatschappijen van Nederland te zijn. Bezoekers van Wheel & Deal maken kans op mooie prijzen, zoals een jaar lang rijden in een fraaie Alfa Brera of een ''uniek F1-jack''. Je kunt ook vragen toevoegen en uiteraard vrienden uitdagen om het tegen jou op te nemen (en ING heeft geen bezwaar als je ondertussen ook nog een auto bij ze least). Paul van Veenendaal van de maker, bureau La Comunidad: ''Naast alle politieke en milieu discussies wil ING Car Lease autorijdend Nederland ook weer eens de leuke kant van autorijden laten zien.'' 

 

Lees ook:‘Scherpste private autolease deals’ in reclame van OsCar Lease
Lees ook:Indringende Zweedse commercial over anorexia van AB Kontact
Lees ook:Heel geestig: die zuinige VW Polo Blue Motion kan/wil niet stoppen
Lees ook:Gratis parkeren met stadsautootje Birò in de reclame
Lees ook:Private lease AutoRai-actie LeasePlan met Hyundai’s bij Albert Heijn als reclame stunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.