Appartement in Berlijn winnen met ouderwets ‘onder dopjes kijken’ in Warsteiner-reclame

Wil jij Berlijn ontdekken? Warsteiner maakt dat mogelijk! Zegt de Duitse bierbrouwer per advertentie over de ‘exclusief voor Nederland’-actie (KLIK erop om te vergroten, we plukten de reclame onlangs uit dagblad De Telegraaf). Tot en met 31 december 2016 maak je kans op ruim 26.000 prijzen, claimen ze. Leuk, en heel ouderwets: winnen is heel eenvoudig. Onder de dop van elk flesje Warsteiner Premium Pils en Radler zie je meteen óf je hebt gewonnen – en wát je hebt gewonnen. ”Duizenden prijzen vanBerlijnse merken, trips naar Berlijn of zelfs een eigen appartement in Berlijn voor 5 jaar!” citeer ik de site van het biermerk.

Lees ook:Was het Driekoningen, komt Warsteiner-bier met koningin
Lees ook:Jarige Warsteiner-bier stunt met Mercedes A’s zegt reclame
Lees ook:Jonge brouwers Grolsch maken reclame voor merk Kornuit
Lees ook:Koning Alexander gebruikt voor reclame van biermerk Warsteiner
Lees ook:Fritz! is jouw digitale thuis is boodschap van ‘inbouw reclame’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.