Jeruzalem en Tel Aviv: nabij maar zo anders in Two Cities-reclame

In de dagbladen deze week een paar grote reclame-uitingen voor Israel’s Two Cities, Jeruzalem en Tel Aviv. Kom er vakantie vieren en bezoek beide steden tijdens een CitiesBreak is de boodschap (KLIK erop om te vergroten). Over geschiedenis en eten en zon, niks over narigheid, uiteraard. De tekst (links): ”Raak stenen aan in Jeruzalem die getuige zijn van 3.000 jaar geschiedenis,ervaar 24 uur in Tel Aviv die u nooit zult vergeten. Millennia uit elkaar, maar slechts op 45 minuten afstand, nooit eerder hadden twee steden zoveel te bieden op minder dan 5 uur vliegen van huis”. En rechts: ”Wat kruiden hier, een straaltje zon daar. Lekker pittig in de keukens van Jeruzalem en nog heter op de stranden van Tel Aviv op slechts 45 minuten reisafstand. Het enige waar u niet oververhit door zult raken is de reistijd vanaf Schiphol, minder dan 5 uur vliegen.”

Lees ook:70-jarige Elsevier maakt reclame voor korting op helivlucht als jubileumactie
Lees ook:Ga je vliegen, hier grappig filmpje Air New Zealand met tips
Lees ook:Het nut van mammografie: knappe Israelische informercial
Lees ook:WK: Ook ING hoopt dat Uruguay vanavond naar huis gaat
Lees ook:Ultraorthodoxen forceren exit vrouwen in busreclame Jeruzalem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.