Plus combineert ‘droomreis’ naar Olympische Spelen met kortingsactie in advertentie

Supermarkt Plus maakt ook nieuws in de advertentiekolommen vandaag, maar niet met een bieroorlog. Positiever. Over kortingen en een kans op een reis naar de OS in Rio volgende maand gaat het, en Ranomi helpt een handje mee in de reclame die we ook vanochtend uit het Telesport-katern van De Telegraaf plukten. ‘Als je slimmer bent’ krijg je 50% korting op ‘heel veel producten’ meldt de advertentie (KLIK erop om te vergroten) eerst. Er wordt kennelijk samengewerkt met leverancier Procter & Gamble, want links, kleinonderaan, bij Ranomi en moeder, staat ‘Bedankt Mom voor al je steun’. En dat kennen we uit P&G’s internationale Thank you-campagne. Om naar Rio te kunnen gaan, compleet verzorgd voor twee personen, moet je t/m zaterdag 9 juli een van de actieproducten uit de advertentie (allemaal van P&G) kopen en je kassabon goed bewaren. Dan ga je naar de site Plus/pgrio, vul je allerlei gegevens in en upload je kassabon en nog zo wat. Hoeveel koppels er mogen gaan wordt natuurlijk niet gemeld.

Lees ook:Achter olympisch zwemster Ranomi staat een sterke moeder zegt Procter & Gamble in spotje
Lees ook:Sven Kramer met ma Elly in reclame voor Procter & Gamble
Lees ook:Auping feliciteert Ranomi ‘Slapen voor Goud’ Kromowidjojo
Lees ook:‘Zet geen streep door Jossef’ spontane inhaker reclamebureau
Lees ook:Durex en Hema: 15 cm dikke schaatspret in de reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.