Gratis StationTracks Hardwell en Armin van Buuren in de reclame bij Kiosk

StationTracks noemen ze ze. ‘Gratis hits en exclusieve remixen’ van Hardwell en Armin van Buuren krijg je vanaf vandaag gratis bij alle ruim 80 Kiosk-winkeltje s op de NS stations. Als je een van hun actieproducten koopt. Een tijdelijke actie, t/m 10 juli. Zie ze in bijgaande advertentie vandaag in Metro (KLIK erop om ‘m te vergroten). Kiosk, meldt de NS-site, biedt een uitgebreid assortiment aan eten, drinken en iets te doen voor onderweg waarmeein de dagelijkse behoefte van de reiziger wordt voorzien. ”De Kiosk wil de reiziger hier nog op het laatste moment in kunnen voorzien, snelheid is dan van groot belang. Hier wordt zelfs rekening mee gehouden bij de indeling van de winkel waardoor producten gemakkelijk te vinden zijn.”

Lees ook:Nieuw-reclame van Marqt voor scharrelkip aan ‘t spit
Lees ook:Tienermeiden gevoelig voor alcoholgebruik in soaps
Lees ook:Albert Heijn kondigt verlaging prijzen van ‘dagelijkse boodschappen’ aan in advertentie
Lees ook:Met gratis ‘Wilhelmusje’ haken NS Stations in op WK
Lees ook:Dierenarts gezocht in advertentie Rijksoverheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.