Plus viert verkiezing als ‘Beste wijnsupermarkt’ met actie meldt advertentie

Het wordt eentonig: Plus heeft weer de (publieks)prijs ‘Beste wijnsupermarkt‘ gewonnen, voor de derde keer al. Dat vieren ze vandaag met bijgaande advertentie in de dagbladen (KLIK erop om te vergroten) en vooral met een speciale aanbieding die geldig is t/m zaterdag 2 juli a.s. We plukten ‘m uit de Volkskrant. Meer info op de site van Plus. ”Aan het (Nielsen-MvO) onderzoek namen duizend consumenten deel, die regelmatig wijn aanschaffen in een supermarkt. Van de tien grootste Nederlandse supermarktketens kwamPLUS als winnaar uit de bus. Klanten beoordeelden onder andere het totale wijnassortiment, het assortiment huiswijnen en de kwaliteit van de wijnen. Ook de aantrekkelijkheid en de indeling van de PLUS-wijnafdeling zien klanten als een groot pluspunt.” Schreef de Levensmiddelenkrant eerder deze maand. De kortingen gelden dozen van zes flessen. Voor geïnteresseerden: in de advertentie van vandaag zijn afgebeeld, een hele mondvol, Weinschlössel Steinschaden Grüner Veltliner Kamptal 2015, een Merino Alentejano 2015 en een Jean Max Roger Sançerre Rosé van 2015.

Lees ook:Allerhande Box AH beste getest door Consumentenbond meldt advertentie met cadeautje
Lees ook:Jan Linders en Lidl winnen Beste Folder Awards 2014
Lees ook:Winkeliers C1000 blij met Froger, Joling en Gordon
Lees ook:Euro-onderzoek verwacht hausse online-reclame
Lees ook:Nu ook Calvé, Becel, Glorix, Unox en Robijn te koop bij Aldi meldt buitenreclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.