Telegraaf lanceert app voor Apple TV zegt advertentie (lezers kunnen Apple TV winnen)

De Telegraaf gaat zijn digitale ambities testen via een applicatie voor de Apple TV. Dat maakte TMG, het moederbedrijf van De Telegraaf, gisteren bekend. In die krant vandaag ook een advertentie met een aanbod voor lezers die tot volgende week donderdag kans maken op een van de Apple TV’s t.w.v. €179 (KLIK erop om te vergroten). Ga voor meer info hierheen. Hoeveel er beschikbaar worden gesteld wordt nergens vermeld. En wel eerst wat vragen invullen over je media’gedrag’. De nieuw Apple TV app van de krant biedt toegang tot alle online video’s van de verschillende katernen van de wakkere krant, zoals Telesport, Privé en DFT en deze zomer exclusief 45 afleveringen van Telesport Today – The Road to Rio. ”TMG zetzwaar in op het versterken van zijn digitale aanbod (over-the-top, OTT). De app zal voorlopig de video’s van TelegraafTV beschikbaar maken,” aldus een bericht in de krant vandaag. Volgens marketingdirecteur Tim Klein Haneveld is de app een ’eerste stapje’ voor het bedrijf om te leren wat consumenten en adverteerders verwachten. ”Zowel inhoudelijk als in gebruiksgemak willen we er meteen staan als volgend jaar ons nieuwe online televisieaanbod van start gaat.” Tijdens de Olympische Spelen zal Telesport een schot voor de boeg geven met dagelijkse producties vanuit Rio de Janeiro. Mandy van der Wal, directeur OTT: ”Zo volgen we de man die al een inspiratiebron voor atlete Daphne Schippers was toen ze vier was. En maken we video’s met haar vriendje, dj Nicky Romero. Hiermee vertellen we het verhaal achter haar gooi naar een gouden medaille.” Meldt de krant.

In de allerkleinste lettertjes links onderaan de advertentie van vandaag staat dat het gaat om een Apple TV 4e generatie. Plus wat belangrijke informatie: ”Voor toegang tot bepaald materiaal is mogelijk een abonnement vereist. Black-outs mogelijk bij livewedstrijden. Een aantal titels is nu beschikbaar op Netflix. Een Netflix abonnement is vereist. Voor toegang tot het NFL Network en NFL Films Archives is een maandabonnement vereist. Apple TV-gebruikers kunnen binnen de app een abonnement kopen. HDCP vereist voor het afspelen van beschermd materiaal.”

Lees ook:Betaalde digitale Telegraaf geïntroduceerd in advertpagina
Lees ook:Videoplatform ‘Lekker Gaan’ met Milne, Nambiar, Heldens, Faberyayo en Nooshin van KPN
Lees ook:The Beatles nu ook streaming te beluisteren meldt advertentie
Lees ook:Reclame gemaakt voor online zender Telesport Radio
Lees ook:Komst reclamevrije betaalversie YouTube gemeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.