Zondagprijzenstunt Amsterdam-hotel Corendon meldt advertentie

Als de zakenlieden met een bescheiden beurs weg zijn, zijn komen er kamers vrij in het nieuwe Corendon-hotel in Amsterdam, aan de weinig aantrekkelijke Aletta Jacobslaan. Cor en Don zijn in geen velden of wegen te bekennen, die prefereren andere heel oorden. Daarom wordt blijkens deze advertentie op de achterpagina in de Volkskrant vandaag (KLIK erop om wat te vergroten) de Lazy Sunday in Amsterdam-actie aangekondigd. Overnachting met ontbijt, plus spa en 3-gangendiner en nog eens gratis parkeren voor de deur ook, in het‘Vitality Hotel’. Luieren in de hoofdstad voor een bijna Turks p.p. prijsje .

Lees ook:Gratis fietsen ophalen in de reclame in Amsterdam
Lees ook:Van Gogh-arrangementen bij Kras in de reclame
Lees ook:‘Grootste singles feest van Nederland’ maakt reclame
Lees ook:Gratis regenverzekering en korting in actie-advertentie Hellendoorn
Lees ook:Proefslapers per advertentie gezocht door Corendon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.