Nieuwe spaaractie Albert Heijn met dino’s en Freek Vonk in de reclame

We gaan niet naar het EK dit jaar, dus er ontstaat een leegte aan supermarktacties. Geen wuppies, geen voetbalplaatjes, geen Roy Donders-huispakken. Daarom heeft de Albert Heijn even totaal iets anders, zie ook spotje: spaar alle dinoplaatjes en beleef de dinowereld in de virtuele realiteit. Dat schrijft Bright. Met de actie kun je terug naar de wereld van de dino’s met bioloog Freek Vonk. Bij iedere €10 aan boodschappen die je doet ontvang je een set van 4 bijzondere Dinoplaatjes. Je kunt in totaal 160 verschillende Dinoplaatjes sparen en ze verzamelen in het dino verzamelboek (te koop bij AH). AH meldt op site: ”Met sommige kaartjes is iets bijzonders. Dit zijn de augmented en virtual reality plaatjes. Je herkent ze aan

de dikke, gekleurde rand met het telefoontje op het plaatje. Samen met de AH dino-app, je smartphone en deze bijzondere plaatjes breng je de dino’s tot leven. Met de augmented reality plaatjes zie je de dino die op je plaatje staat jouw wereld binnenlopen Hoe gaaf is dat? Hij kan op je tafel of hand lopen, rondvliegen of misschien zie je em opeens wel in je tuin. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, de gratis AH dino-app en een AR-VR plaatje.”

Lees ook:Reclametrailer Najib ‘Dino’ Amhali’s speelfilm Valentino
Lees ook:Schaatsende dinosaurus maakt leuke reclame voor museum in VS
Lees ook:Bruna tijdelijk 275 NS’winkels’ erbij dankzij augmented reality
Lees ook:‘Raad van Dinosaurussen’ van KPN goed voor content adviseert reclameman Peter van der Wijk in column
Lees ook:Pokémon GO ‘Get Up and Go’-reclamefilmpje

Eén reactie op “Nieuwe spaaractie Albert Heijn met dino’s en Freek Vonk in de reclame

  1. ria

    Hoe kunnen jullie nu reclame maken met een jong kind en een smartphone? Not done en in Frankrijk en België mag dit niet eens. Sta er bij stil dat jonge kinderen zo in een elektromagnetisch veld komen waar wetenschappers het niet met elkaar eens zijn. Erg dom van AH.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.