Vroegboekkorting Feyenoord nog even in de reclame

Vraag nu je seizoenkaart aan!’-reclame van Feyenoord in een landelijke krant vandaag, uiteraard in Metro waarmee de Rotterdamse club een contract heeft (KL IK erop om wat te vergroten). ‘Zonder jou geen legioen‘, staat er ook nog bij, als extra trekker. Belangrijker: de vroegboek- korting, waarvan de hoogte niet in de advertentie wordt genoemd, is nog maar vijf dagen geldig, t/m zondag 15 mei a.s. Benieuwd of Ajax ook nog gaat -lees: moet gaan- adverteren. Want zo’n vaart zal het niet meer lopen met die seizoenskaartenin Amsterdam na het zo dramatisch gemiste kampioenschap. Ik ken al enkele mensen die ermee stoppen, na vele jaren: zelden nog maar goed voetbal én geen kampioenschap in de Arena meemaken is gewoon too much, zeggen ze. Tja.

Lees ook:Ajax-Heracles 3-0 zegt Ria van de Vosse in Aegon-reclame
Lees ook:Kampioenschap Ajax viert GVB met Ajax-tram
Lees ook:Ontknoping-spotje Fox Sports over PSV-Ajax zondag
Lees ook:Kampioensschaal 3dagen te bewonderen in Ajax Experience
Lees ook:Ajax-fans & Lenny: ‘Every Little Thing Is Gonna Be Alright’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.