Griekenland in Crazy Deal-reclame van Corendon

[Zie ook Turkije] Deals en Crazy Deals buitelen over elkaar heen naar vakantie- bestemmingen ‘met ‘n luchtje.’ En in Spanje en Portugal stijgen de prijzen, dus van daaruit is het relatief stil, qua reclame-inspanningen. Neem deze Griekse Crazy Deals vandaag weer van Corendon (KLIK erop om te vergroten). Geen aanslagen gemeld op de Griekse eilanden, maar wel problemen met de aankomst en opvang van vluchtelingen waardoor veel vakantiegangers ze liever mijden. Dus uiterst lage prijzen en googelen hoe de situatie op genoemdeeilanden is. Triest, maar het zij zo.  ‘Nergens voordeliger, slechts tijdelijk beschikbaar, dus op=op‘ meldt onder meer de advertentie die we uit de Volkskrant van vandaag plukten. Meer informatie van Corendon hier.

Lees ook:Na Griekenland nu Turkije in Crazy Deals Corendon
Lees ook:Reclame voor Last Minute Mania van Corendon
Lees ook:Nieuwe Only Adult-hotels in de reclame bij Corendon
Lees ook:Prijzenfestival Corendon als dank voor gewonnen prijzen
Lees ook:Corendon maakt tadaaa…!-reclame met nieuw logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.