KPN steunt Canal Parade/Gay Pride met live beeld via Pridestream meldt advertentie

Vaar vandaag virtueel mee op Pridestream.org om de Gay Pride-botenparade live mee te maken vanmiddag, zegt KPN uitnodigend in bijgaande inhaak-ad vertentie. Prachtstunt is dat. Zo mist niemand in binnen- en buitenland het evenement, bedacht reclamebureau N=5. En is KPN trouw aan zijn motto ‘Voel je vrij.’ De tekst van de advertentie van een hele pagina in De Telegraaf (KLIK erop om wat te vergroten) luidt: ”Vandaag viert Nederland de vrijheid om zichzelf te kunnen zijn tijdens de Amsterdam Canal Parade. Helaas is die vrijheid nog niet overal vanzelfsprekend. Daarom ontwikkelde KPN de Pridestream. Een ‘lege’ boot vaart vandaag mee in de Parade met daarop een 360-gradencamera. Iedereen, waar dan ook ter wereld, die er niet bij kan zijn, mag zijn of durft te zijn, vaart zo toch live mee. En ervaart de vrijheid om zichzelf te kunnen zijn.”  Je kunt meetwitteren via #pridestream. Lees hier meer over Pridestream.

Lees ook:IKEA haakt met vrijmarktkleedjes ‘Ivar-kast’ in op Koninginnedag
Lees ook:Nederland wordt roze gekleurd meldt spotje T-Mobile
Lees ook:Kijk uit-reclame voor komende Parade-festival
Lees ook:Agressie: publiek bewerkt met ‘interactieve live billboards’
Lees ook:Gemeente Amsterdam trots op Gay Pride meldt inhaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.